Verkkokaupparatkaisut

 

Aloita tuotteidesi myynti netissä - ei avausmaksua,
kk-maksu 20,90 eur/kk (sis alv) sisältää kaiken tarvittavan:
 
- oma verkkotunnus, jossa nettikauppasi sijaitsee
(.fi .com .net .org)
- samassa yhteydessä voit ylläpitää myös kotisivujasi, jolloin verkkokauppa on yksi nettisivujesi osa
- hallintajärjestelmä, jolla ylläpidät kauppaa ja tuotetietoja, hintoja, varastosaldoja ym.
 
Helppokäyttöisellä verkkokaupparatkaisullamme nettikaupan aloitus ja ylläpito sujuu helposti ilman suuria investointeja.
 
Jos osaat käyttää sähköpostia tai nettipankkia, osaat myös lisätä tuotteita nettikauppaasi, kirjoittaa tuotetiedot, lisätä kuvat ja asettaa haluamasi hinnat.
 
Voit itse valita mitä toimitus- ja maksutapoja haluat käyttää. Ja voit laittaa eri hinnat eri toimitus- ja maksutavoille.
 
Ostaja klikkailee haluamansa tuotteet ostoskoriin, valitsee maksu- ja toimitustavan sekä kirjoittaa yhteystietonsa. Ja tilaus kolahtaa sähköpostiisi.
 
Sinä päätät, toimitatko tilaukset kirjeessä, postipaketissa, matkahuollon kautta, suoraan tukkuliikkeestä tai jollain muulla tavalla.
 
Sinä päätät, vaaditko ostajalta maksun ennakkoon, lähetätkö postiennakolla (ostaja noutaa tilauksen postista ja maksaa samalla, posti tilittää rahat tilillesi) vai lähetätkö laskun tilauksen mukana tai jälkeenpäin.
 
Voit myös tehdä sopimuksen verkkomaksupainikkeiden käytöstä tai luottokorttimaksujen vastaanotosta (näistä pankit/luottokunta perivät omat maksunsa).
 

 

 

 

 

 
 
Copyright © 2000-2015 TL Network